8 szt. California z kalmarem w tempurze ( 2 paski kalmara w tempurze, ogórek – polewamy teriyaki i kobe)
8 szt. California Vege ( serek, ogórek, avokado, tykwa, oshinko)
8 szt. Californiam z surimi w tempurze (surimi w temprze 1 szt, ogórek, majonez – polewamy teriyaki i kobe)
6 szt. Futomak z kurczakiem w tempurze ( kurczak w tempurze, cebula czerwona, sałata, ogórek, majonez – polewamy tonkatsu, posypujemy sezamem)
6 szt. Futomak z łososiem ( sałata, serek, łosoś, ogórek, avokado)
6 szt. Futomak z pieczonym łososiem ( sałata, pieczony łosoś, ogórek, tykwa, majonez, avokado – polewamy teriyaki, posypujemy sezamem)
8 szt. Hosomak z ogórkiem ( sezam do środka)
8 szt. Hosomak z tykwą ( sezam do środka )
8 szt. Hosomak z oshinko ( sezam do środka)
8 szt. Hosomak z surimi
8 szt. Hosomak z łososiem